Gréta továbjutott

Gálfi Dalma és Nagy Adrienn azonban döntő szettben búcsúzott a selejtező első körében.

Ma három magyarral elrajtolt a verseny selejtezője. 

A mieink közül először Gálfi Dalma (311.) lépett pályára, aki az 1. kiemelt Natalia Vikhlyantseva (109.) ellen küzdhetett meg a selejtező döntőjébe kerülését és jól is kezdte a meccset, az első szettet 6-4-re megnyerte, orosz ellenfele azonban fordítani tudott és 46 61 675-re nyert.

Dalma után jött a két napja első magyar bajnoki címét megszerző Arn Gréta (443.), aki a 151. helyen szereplő grúz Gorgodzéval nézhetett farkasszemet és a rengeteg breaket (18) bemutató meccsen a magyar játékos 75 16 62-re győzni tudott.

Hétfői ellenfele a főtáblára kerülésért a spanyol Paula Badosa Gibert lesz, aki a mai nap utolsó összecsapásán 63 67(1) 62-re legyőzte Nagy Adriennt. A WTA Touron most bemutatkozó junior páros Ausztrál Open győztesünknek kellett egy szett, hogy felvegye a ritmust a selejtező 3. kiemeltjével, a második szettben azonban teljesen egyenrangú ellenfele volt a spanyolnak.

Adri a döntő szettben kicsit fáradtabban mozgott, de nagyon biztató játékot produkált az egész mérkőzésen, a győzelem azonban most még elmaradt, az ellenfél 63 67(1) 62-re nyert és ő lesz holnap Arn Gréta ellenfele a főtáblára kerülésért.

A hétfői játékrendet itt találják meg.

Emil Frey logo.jpg
ricoh.JPG
emmi_logo.png
mtszlogo.png
image003.jpg
dorko.JPG
Képkivágás.JPG

© Hungarian Tennis Association I All rights reserved

  • White Twitter Icon
  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • YouTube
cyeb.JPG
Képkivágás.JPG